Sitemizde ki tüm oyunlardan faydalanmak için takipte kalın Sık kullanılanlara ekleyin. (Ctrl+D)

The Sims 4 indir - Full indir - tek link

9 Eylül 2014 Salı tarihinde yazıldı.


The sims 4 indir - Full indir - tek link
The sims oyunun son serisi olan the sims 4 kısa zaman önce sevenleriyle buluştu. Pc için full ve crackli hali çıkan the sims 4 indirebilirsiniz. The Sims 4 oyunu tamamıyla gerçek hayatı referans alarak geliştirildi ve artık çok daha sosyal. Oyuna ilk başladığınızda kendinize ait bir karakter yaratmanız isteniyor. Burada karakterinize daha çok bağlanmak adına kendinize en yakın hissettiğiniz özellikleri eklemenizi öneririz. Her bir karakterin kendine ait kişilikleri, duyguları, davranışları ve hayat stilleri bulunuyor.

The Sims 4 indir oyununda kendinize ait bir evi de tasarlayabilmek mümkün. Oda tabanlı evleri içinde eşyalarıyla birlikte zevkinize göre tıpkı gerçek hayattaymışçasına oluşturabiliyorsunuz. Son olarak ve bizce en önemli özelliğe değinelim. Artık çok daha zeki sims'ler oluşturabileceksiniz. Oyunun yapay zekası fazlasıyla geliştirildi. The Sims 4 serinin en akıllı ve gerçeğe bir o kadar da yakın oyunu.

Not: Crack dosyası çıkmıştır oyunu önceden indirenler bu crack dosyasıyla birlikte full olarak oynamaya başlayabilirler.

The Sims 4 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7 (SP1), Windows 8, yada Windows 8.1
İşlemci: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo
Bellek: 2 GB RAM
Sabit Disk: 9 GB boş alan
Ekran Kartı: 128 MB


konu altı reklam

Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Full Oyun indir Bu yazı 9 Eylül 2014 Salı tarihinde, saat 04:12 sularında, ve ve ve ve adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Full Oyun indir

Full Oyun indir Herkese merhaba arkadaşlar. oyundepoindir.blogspot.com sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Bu yazıyı beğendiyseniz paylaşın!

"The Sims 4 indir - Full indir - tek link" icin 1 yorum

  1. The Sims 4 Indir - Full Indir - Tek Link >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    The Sims 4 Indir - Full Indir - Tek Link >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    The Sims 4 Indir - Full Indir - Tek Link >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil

oyundepoindir.blogspot.com Blogger altyapısını kullanarak google ile dostluğunu pekiştirmektedir :)