Sitemizde ki tüm oyunlardan faydalanmak için takipte kalın Sık kullanılanlara ekleyin. (Ctrl+D)

Pes 2011 Full indir - Tek Link

22 Mart 2014 Cumartesi tarihinde yazıldı.


Pes 2011 Full indir

Merhaba değerli okurlar şimdi sizlere Pes 2011 hakkında bilgiler vereceğim.
Oyun dünyasında spor denilince akla gelen ilk başta futbol oyunlarıdır. Bu futbol oyunlarında en başında Pes serileri vardır. Pes yapımcısı Konamidir.
Oyunun kontrolleri tamamen değişmiş durumdadır daha önceki sürümlere göre. Pes 2011 de diğer sürümlere göre daha gerçekçi olmuştur. Pes 2011 de iyi olmak isterseniz oyunda taktik kurmak, kurulan taktiği uygulamak ve gol atmak Pes 2011 de oldukça zordur. Oyunda pas alış verişleri daha iyi olmuştur. Karşınızdaki oyuncu topun nereye koşacağınızı ve topun hızına göre hangi pozisyonu alacağınızı artık daha kesin bir şekilde tahmin edilmektedir.
Pes 2011 deki yeniliklerin bazıları şunlardır: sınırsız kontrol, şut ve dayanıklık göstergesi, yeni defans yapay zekası, futbolcularun fizikleri, taktik ve ayarlar oldukça pes 2011 de gelişmiştir. Pes 2011 de kamera çeşitleri arttırılmıştır ve buda oyuncuların istediği şekilde oyunu oynamasını sağlamıştır. Pes 2011 de ayrıca futbolcular çok benzemiştir daha önceki sürümlere göre adeta bire bir olmuştur bu yandan Konami’yi gerçekten tebrik etmek gerek. Takımların formaları gerçek olarak modellendirilmiştir.
Pes 2011 de grafiklere gelecek olursak yapımcılar bizim fazla söz söylememize gerek bırakmamışlarıdır çünkü oyunun grafikler bir önceki serilere göre çok güzel olmuştur. Pes 2011 oyununu arkadaşlarınızla oynarsanız daha çok zevkini alırsınız oyunda.
Pes 2011 de Ana Lig kurduğunuz zaman transferler yaparken oyuncularla pazarlığa oturuyorsunuz ve sözleşmesi biten oyuncuların sözleşmesini uzatabiliyorsunuz. Oyunda bence hiç hata yoktur. Pes 2011 oynadığınız zaman bağımlı yapabilir oynayanları. Pes 2011 in en büyük özelliğinden  biride sağ analoğu oynatarak sahadaki istediğiniz bir oyuncuya geçiş yapabiliyorsunuz ve buda en büyük özelliklerden bir tanesidir.
Hala Pes 2011 oyununu indirmediyseniz internet sitelerinden indirebilirsiniz ve oyunun tadını çıkartın. İyi oyunlar.

Pes 2011 Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Intel Pentium IV 2.66GHz
Ram: 1GB RAM
Boş Alan: 10 GB
İşletim Sistemi: Windows XP SP3, Vista SP1, 7
Ekran Kartı: DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD/ATI Radeon 9700 video card)

konu altı reklam

Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Full Oyun indir Bu yazı 22 Mart 2014 Cumartesi tarihinde, saat 13:56 sularında, ve adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Full Oyun indir

Full Oyun indir Herkese merhaba arkadaşlar. oyundepoindir.blogspot.com sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Bu yazıyı beğendiyseniz paylaşın!

"Pes 2011 Full indir - Tek Link" icin 0 yorum:

oyundepoindir.blogspot.com Blogger altyapısını kullanarak google ile dostluğunu pekiştirmektedir :)