Sitemizde ki tüm oyunlardan faydalanmak için takipte kalın Sık kullanılanlara ekleyin. (Ctrl+D)

Age of Empires 2 HD Full indir - Tek Link

1 Ekim 2017 Pazar tarihinde yazıldı.


Age of Empires 2 HD Full indir

Merhaba değerli okurlarımız. Sizlere bugün  Age of Empires 2 HD oyununu tanıtacağız.
 Age of Empires oyunu strateji alanında tam anlamıyla mükemmel bir oyundur. Strateji oyunu severlerin tutkun olduğu bu oyun oynayanlar bilgisayar başına kilitlemekten alıkoymaz. Her çıkan sürümünde çağ atlayan bu oyun en çok sevilen sürümü  Age of Empires 2 HD 'dir. Bu sürümde strateji oyunları severlerin oynayacakları birçok versiyon bulunmaktadır.
Oyunun diğer sürümlerine göre en büyük farkı grafikleridir. Adından da belli olacağı gibi oyunun grafikleri HD kalitededir. Bu sürümde oyunun grafiklerinin HD kalite de olması oyunu muazzam derecede gerçekçi kılmaktadır. Bu da strateji oyunu sevenlerinin oyuna daha da çok bağlanmasını sağlamaktadır.
Oyunu bu seviyelere getiren Microsoft'dur. Microsoft sayesinde oyun kendini aşırı derecede toparlamıştır. Eski sponsor firması olan Ensemble Studios’un gitmeden önce arkasında bıraktığı enkazı Microsoft toparlayarak yepyeni bir oyun çıkartarak oyun severleri inanılmaz derecede heyecanlandırmıştır.
Eski sürümlerle karşılaştıracak olursak bu sürümde grafikleri tamamen yeni ve özgün bir şekilde tasarlanmıştır. Oyundaki başka bir özellik de oyunda single player ve multiplayer modları da mevcuttur.
 Bu oyun kimilerine göre efsane bir oyun olarak kabul edilirken beğenmeyen kesimde mevcuttur. Oyunda ki tek yenilik isminden dolayı HD kalite olması değil başka bir yenilikte yenilenen asker ve binalarıyla da oynayıcılara yenilendiğini gösteriyor.
Oyunda birkaç dil olmasına rağmen Türkçenin olmaması oynayıcılara biraz zorluk yaşatsa da yine de bu oyun için değecektir.
Oyunun en güzel yanlarından biri ise hızlı ve kaliteli multiplayer desteği vermesidir. Oyunu, arkadaşlarınızla ya da internette bu oyunu oynayan başka insanlarla aynı anda oynayabilirsiniz. Strateji yaratıp oynamayı sevenler için güzel bir oyun ! İyi oyunlar.

Age of Empires 2 HD Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7, 8 Pro
İşlemci: 1.2 GHz CPU
Ram: 1 GB RAM
Ekran Kartı: Direct X 9.0c Uyumlu GPU
DirectX : 9.0c
Sabit Disk: 2 GB Boş Alan

konu altı reklam

Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Full Oyun indir Bu yazı 1 Ekim 2017 Pazar tarihinde, saat 11:22 sularında, ve ve adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Full Oyun indir

Full Oyun indir Herkese merhaba arkadaşlar. oyundepoindir.blogspot.com sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Bu yazıyı beğendiyseniz paylaşın!

"Age of Empires 2 HD Full indir - Tek Link" icin 2 yorum:

  1. güzel paylaşım
    https://fullindir-yukle.blogspot.com.tr/
    www.fullindir-yukle.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Age Of Empires 2 Hd Full Indir - Tek Link >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Age Of Empires 2 Hd Full Indir - Tek Link >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Age Of Empires 2 Hd Full Indir - Tek Link >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil

oyundepoindir.blogspot.com Blogger altyapısını kullanarak google ile dostluğunu pekiştirmektedir :)