Sitemizde ki tüm oyunlardan faydalanmak için takipte kalın Sık kullanılanlara ekleyin. (Ctrl+D)

Spiderman 3 Full indir - Tek Link

29 Ağustos 2017 Salı tarihinde yazıldı.


Spiderman 3 Full indir - Tek Link

Merhaba değerli okurlar sizlere bugünkü yazımızda Spiderman 3'ü tanıtacağız.
Spiderman ilk olarak çizgi roman ile hayatımıza girmiş olmasına rağmen şimdi birçok serisi olan oyun aynı şekilde de sinema filmi olarak da karşımıza çıkıyor.
Spiderman 3 önceki serilerine nazaran bu sürümünde oldukça üst düzey grafik çeşitlerine ve birçok yeniliklerle karşımıza çıkmaktadır. Oyunun sponsor olduğu firma Activision tarafından çıkarılan bu seriler insanlar tarafından çokça sevilmektedir.
Yeni sürümü öncekilerine göre çok büyük değişiklikler yapmıştır dedik bunlardan biraz bahsedelim. Oyunda ki harita hem önceki serilere göre ve diğer birçok oyuna göre çok geniş bir harita genişliğine sahiptir. Oyunu ilk defa oynarken oyunda ki harita büyüklüğü bizi korkutsa da  biraz zaman geçtikten sonra oyundaki harita büyüklüğüne rahatça alışabiliyoruz. Aslında bakacak olursak haritanın büyüklüğü oyunun daha geniş olmasını , oyunun daha büyük olmasını ve oyunda gidilecek yerin çok olmasından dolayı oyunu daha zevkli kılar.
Oyunda ki karakterlerde bahsedelim. Oyunda Marvel adında bir karakter vardır . Marvel'in en büyük özelliği etkileşimi oldukça fazladır. Marvel karakteri oyunda sadece Spiderman karakterinin olmadığını göstermektedir. Hatta Marvel Spiderman ile birlikte bazı görevleri yapacak. Bu oyunda istersek görevleri yapmayıp şehir içinde istediğimiz gibi dolaşabiliriz. Bu özelliği birazcık GTA'ya benzemektedir.
Oyun o kadar gerçekçi yapılmış ki oyunda her an görev yapılabiliyor. Bu da oyunda ki adrenalini hep hat safhaya kadar çıkarıyor. Sadece aksiyon , adrenalin ve heyecan yaşamak içinde bu oyun oynanabilir.
Oyunda önceki sürümlere göre grafiklerin muazzam gelişmesinden bahsedecek olursak eski sürümlerde olmayan yer , mekan gibi grafik tasarımları son derece başarılı olmuştur.
Oyunu oynamanızı son derece tavsiye eder ve son derece iyi vakit geçirmeniz dileğiyle. İyi oyunlar.

Spiderman 3 Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Pentium 4  @ 1.8 GHz veya Athlon
Bellek: 1 GB RAM
HDD: 6.7 GB
Ekran Kartı: 256 MB ekran kartı  (ATI x1300 / GeForce 7300+)

konu altı reklam

Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Full Oyun indir Bu yazı 29 Ağustos 2017 Salı tarihinde, saat 10:52 sularında, ve ve adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Full Oyun indir

Full Oyun indir Herkese merhaba arkadaşlar. oyundepoindir.blogspot.com sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Bu yazıyı beğendiyseniz paylaşın!

"Spiderman 3 Full indir - Tek Link" icin 1 yorum

oyundepoindir.blogspot.com Blogger altyapısını kullanarak google ile dostluğunu pekiştirmektedir :)