Sitemizde ki tüm oyunlardan faydalanmak için takipte kalın Sık kullanılanlara ekleyin. (Ctrl+D)

Dirt 3 Full indir - Tek Link

25 Mart 2014 Salı tarihinde yazıldı.


Dirt 3 Full indir

Merhaba değerli okurlar şimdi sizlere Dirt 3 oyunu hakkında bilgiler vereceğim.
Bilgisayarlarda oldukça keyifli bir şekilde oynanmaya şansına sahip olduğumuz bir çok araba yarışı oyunu mevcut. Dirt 3 Complete Edition oyunu birlikte gerçek ve kaliteli bir araba yarışı oyunu oynama fırsatı yakaladık. Bu yarış oyunu oyun dünyasında ki bazı yarış oyunları kadar ün kazanmış olmasa da yine de birazcık hayran kitlesine sahip bir oyundur. Bu seri önceki sürümlerine farklı şekilde tasarlanarak biz oyun severlerin dikkatini daha çok çekmektedir.
Bu oyun Need For Speed gibi klasik bir yarış oyunu değildir. Dirt 3 oyunu  bir ralli oyunudur. Ralli oyunlarının en bilineni Nascar gibi olmasa da Nascar'a yan çıkacak düzeyde bir oyundur. Dirt 3 ile birlikte Dirt serisi daha da ilerlemiş düzeydedir bu da Nascar' ın ralli oyunlarında ki hükümdarlığını indirecek gibi duruyor.
Ayrıca oyun içerisinde dünyaca ünlü otomobil yarışları ve showlarına katılan Ken Blocak ve arabası da Dirt 3 oyununda yer almaktadır. Bu açıdan oyunun ne kadar kaliteli olduğunu anlaya bilmekteyiz
Oyundaki yarış parkurları gerçekten hiçbir şeyden farkı yoktur. Oyunun ana menüsü çok kolaydır.
Dirt 3 oyunu ralli arabalarının sürebilme yeteneğini de ölçer. Dirt 3 oyununu oynarken oyunu çok iyi oynamanız gerekir oyundaki hakimiyetiniz çok iyi olması gerekir ki oyunu kolay oynayabilirsiniz. Oyundaki amaç oyundaki görevleri yapmamız lazım ve görevleri yaparken oyundan büyük bir zevk almaktadır. Görevleri yaptığımız zamanlarda parkur kilitlerini açarak yeni parkurlarda yarışacağız.
Oyun her kesimden oynayana sahip bir oyun olmakla birlikte oyunda ki hayran kitlesi de yavaş yavaş büyümekte. Gerçekçi yarış keyfi ile birlikte Dirt 3 indirebilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

Dirt 3 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7 
İşlemci: AMD AthlonTM 64 X2 2.8GHz, Intel Pentium D 2.8Ghz
Ram: 2 GB
Ekran Kartı: AMD RadeonTM HD 2000 256MB, NVIDIA GeForce 8000 Series 256MB
Boş Alan: 15 GB

konu altı reklam

Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Full Oyun indir Bu yazı 25 Mart 2014 Salı tarihinde, saat 12:53 sularında, ve ve adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Full Oyun indir

Full Oyun indir Herkese merhaba arkadaşlar. oyundepoindir.blogspot.com sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Bu yazıyı beğendiyseniz paylaşın!

"Dirt 3 Full indir - Tek Link" icin 0 yorum:

oyundepoindir.blogspot.com Blogger altyapısını kullanarak google ile dostluğunu pekiştirmektedir :)