Sitemizde ki tüm oyunlardan faydalanmak için takipte kalın Sık kullanılanlara ekleyin. (Ctrl+D)

Iron Man: The Game Full indir - Tek Link

30 Eylül 2017 Cumartesi tarihinde yazıldı.


Iron Man: The Game Full indir

Merhaba değerli okurlarımız bugün sizlere sinema filmlerinin önemli karakteri olan  Iron Man: The Game oyununu tanıtacağız.
Film serilerinin yanı sıra oyun dünyasına da giriş yapan Iron Man çıkardığı bu oyun ile hayran kitlesini üst düzeye kadar çıkarmıştır. Filmlerde tanıdığımız bu karakter yapımcının akıllı davranması ile oyun dünyasına da hızlı bir şekilde giriş yapmıştır.
Oyundan kısa kısa bilgiler verecek olursak oyun tam olarak 13 bölümden oluşmaktadır. Oyundan dostlarımız bulunmaktadır. Bu dostlarımızın yanına oyunda çokça düşmanlarımızda yer almaktadır. Oyun içinde ki grafikler muazzam denebilecek düzeyde. Oyunda ki bu grafikler daha önce hiçbir oyunda görmediğimiz grafiklerden oluşuyor. Bu da oyunun yapımcılarının ne kadar detaya girdiğinin göstergesidir.
Oyunda aksiyon her zaman hat safhada yer alıyor aksiyon bir an için bile azalmıyor. Oyunda amacımız karakterimizi güçlendirmek bunu da karakterimize alacağımız silah , zırh gibi şeylerle mevcut olacaktır. Oyun FPS türündeki en güzel oyunlardan biridir. Oyunda ki karakterimiz olan Iron Man ' ın en önemli özelliği herkesin de bildiği gibi karakterimizin uçmasıdır.
Karakterimizin bu uçma özelliği sayesinde oyunu oynayan kesim oyundan çokça keyif almaktadır. Karakterimizin uçma özelliğinin yanına eğer ki silah , zırh gibi takviyeler yaparsak karakterimiz oldukça güç olup düşmanlarımızı halt etmemizi daha da kolaylaştırır. Oyunu oynayanlar daha da iyi bileceklerdir ki oyunda ilk sürüm olmasına rağmen diğer oyunlara göre çokça öndedir. 
Karakterimiz düşmanlarla savaşırken dostlarından söz etmiştik dostları karakterimize yardım ederek daha kolay etkisiz hale getirmektedir.
Oyunu internetten birçok siteden bulabilirsiniz. Değişik tarz da bir oyun olan bu Iron Man : The Game'yi herkesin oynamasını tavsiye ederiz. Keyifli oyunlar dileriz.

Iron Man: The Game Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP or Vista
İşlemci : 2.4 + GHz Intel or 2.0 + GHz AMD
RAM : 1 GB RAM (XP); 2 GB RAM (Vista)
Akran Kartı : NVIDIA GeForce 6 series
Serbest Disk Alanı : 12 GB
Ses Kartı : DirectX 9.0c compatible sound card and
drivers

konu altı reklam

Araç Kutusu

Yazı Bilgisi

Full Oyun indir Bu yazı 30 Eylül 2017 Cumartesi tarihinde, saat 07:22 sularında, ve ve adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Full Oyun indir

Full Oyun indir Herkese merhaba arkadaşlar. oyundepoindir.blogspot.com sizlere bedava oyun indirme imkanı sunmak amacıyla açıldı.Sitemizde günlük oyunlar full olarak eklenmektedir.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Bu yazıyı beğendiyseniz paylaşın!

"Iron Man: The Game Full indir - Tek Link" icin 0 yorum:

oyundepoindir.blogspot.com Blogger altyapısını kullanarak google ile dostluğunu pekiştirmektedir :)