Sitemizde ki tüm oyunlardan faydalanmak için takipte kalın Sık kullanılanlara ekleyin. (Ctrl+D)

The Sims 4 indir - Full indir - tek link

9 Eylül 2014 Salı tarihinde yazıldı.
The sims 4 indir - Full indir - tek link
The sims oyunun son serisi olan the sims 4 kısa zaman önce sevenleriyle buluştu. Pc için full ve crackli hali çıkan the sims 4 indirebilirsiniz. The Sims 4 oyunu tamamıyla gerçek hayatı referans alarak geliştirildi ve artık çok daha sosyal. Oyuna ilk başladığınızda kendinize ait bir karakter yaratmanız isteniyor. Burada karakterinize daha çok bağlanmak adına kendinize en yakın hissettiğiniz özellikleri eklemenizi öneririz. Her bir karakterin kendine ait kişilikleri, duyguları, davranışları ve hayat stilleri bulunuyor.

The Sims 4 indir oyununda kendinize ait bir evi de tasarlayabilmek mümkün. Oda tabanlı evleri içinde eşyalarıyla birlikte zevkinize göre tıpkı gerçek hayattaymışçasına oluşturabiliyorsunuz. Son olarak ve bizce en önemli özelliğe değinelim. Artık çok daha zeki sims'ler oluşturabileceksiniz. Oyunun yapay zekası fazlasıyla geliştirildi. The Sims 4 serinin en akıllı ve gerçeğe bir o kadar da yakın oyunu.

Not: Crack dosyası çıkmıştır oyunu önceden indirenler bu crack dosyasıyla birlikte full olarak oynamaya başlayabilirler.

The Sims 4 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7 (SP1), Windows 8, yada Windows 8.1
İşlemci: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo
Bellek: 2 GB RAM
Sabit Disk: 9 GB boş alan
Ekran Kartı: 128 MB


Pes 2013 Türkçe Spiker indir

26 Ağustos 2014 Salı tarihinde yazıldı.
Pes 2013 Türkçe Spiker indir
Türkçe spiker ekibi tarafından hazırlanan Pes 2013 Türkçe Spiker yamasını sizlerle paylaşacağız. Bu sürümde yaklaşık 300′e kadar oyuncunun seslendirmesi ve bazı repliklerin yenilenmesi bulunuyor. Yamanın kurulumu ise çok kolay KURULUM.exe dosyasını açtığınızda otomatik olarak oyunun kurulu olduğu dizine atılıyor. Yamanın sorunsuz çalışması için önceden DLC 6 sürümünü yüklemeniz gerekli.

Yamadan Bazı Replikler:

“Evet..maç başladı, başlar başlamaz stadda müthiş bir tezahürat…..”
“Adeta zincirlerini kopardı geldi…”
“Çok iyi girdiler kale önüne ancak son vuruş…”
“Kaleci ile karşı karşıya kaldığında bu adamın kanı yok….”
“Orta ala, kafa vuruşu aleyül ala….”
“Sabırla paslaşarak organize ataklarla geliyor ancak….”
“Başı ellerinin arasında nasıl kaçırdım ben bunu der gibi hali…”
“Gol olsa şık bir gol olacaktı ancak şuttan sonuç çıkmadı”
“Gol olsa şık bir gol olurdu ancak sonuç çıkmadı bu ataktan”

Mafia 2 Crack indir

tarihinde yazıldı.
Mafia 2 Crack indir

Merhaba arkadaşlar bu konumuzda Mafia 2 oyunu için son yayınlanmış olan güncelleme paketi Update 4'ü sizler için paylaşıyoruz. Ayrıca oyunu full olarak oynamaya devam edebilmeniz için skidrow crack ile birlikte. Patch güncellemesinde neler var kısaca değinecek olursak ufak tefek grafiksel hataları düzeltebilirsiniz. Ayrıca Mafia 2'nin DLC paketlerinde meydana gelen oyunu kayıt etme sorunlarını da gidereceksiniz.

Not:
Update 4'ü yüklemek için önceki güncellemelerin yüklü olmasına gerek yoktur. Direkt Mafia 2 crack indirerek oyuna crack atabilirsiniz.

Mafia 2 Crack Nasıl Atılır?

  • İlk olarak sizlere verdiğimiz "Mafia.II.Update.4-SKIDROW-iyihile.gen.tr" dosyasını indirerek arşivden çıkartın.
  • "Mafia.II.Update.4.exe" uygulamasından güncellemeyi oyuna kurun.
  • Daha sonra "SKIDROW" klasöründeki crack dosyalarını kopyalayarak oyunun kurulu olduğu yere yapıştırın.
  • İşlem bu kadar oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

Dirt 3 Full indir - Tek Link

25 Mart 2014 Salı tarihinde yazıldı.
Dirt 3 Full indir

Merhaba değerli okurlar şimdi sizlere Dirt 3 oyunu hakkında bilgiler vereceğim.
Bilgisayarlarda oldukça keyifli bir şekilde oynanmaya şansına sahip olduğumuz bir çok araba yarışı oyunu mevcut. Dirt 3 Complete Edition oyunu birlikte gerçek ve kaliteli bir araba yarışı oyunu oynama fırsatı yakaladık. Bu yarış oyunu oyun dünyasında ki bazı yarış oyunları kadar ün kazanmış olmasa da yine de birazcık hayran kitlesine sahip bir oyundur. Bu seri önceki sürümlerine farklı şekilde tasarlanarak biz oyun severlerin dikkatini daha çok çekmektedir.
Bu oyun Need For Speed gibi klasik bir yarış oyunu değildir. Dirt 3 oyunu  bir ralli oyunudur. Ralli oyunlarının en bilineni Nascar gibi olmasa da Nascar'a yan çıkacak düzeyde bir oyundur. Dirt 3 ile birlikte Dirt serisi daha da ilerlemiş düzeydedir bu da Nascar' ın ralli oyunlarında ki hükümdarlığını indirecek gibi duruyor.
Ayrıca oyun içerisinde dünyaca ünlü otomobil yarışları ve showlarına katılan Ken Blocak ve arabası da Dirt 3 oyununda yer almaktadır. Bu açıdan oyunun ne kadar kaliteli olduğunu anlaya bilmekteyiz
Oyundaki yarış parkurları gerçekten hiçbir şeyden farkı yoktur. Oyunun ana menüsü çok kolaydır.
Dirt 3 oyunu ralli arabalarının sürebilme yeteneğini de ölçer. Dirt 3 oyununu oynarken oyunu çok iyi oynamanız gerekir oyundaki hakimiyetiniz çok iyi olması gerekir ki oyunu kolay oynayabilirsiniz. Oyundaki amaç oyundaki görevleri yapmamız lazım ve görevleri yaparken oyundan büyük bir zevk almaktadır. Görevleri yaptığımız zamanlarda parkur kilitlerini açarak yeni parkurlarda yarışacağız.
Oyun her kesimden oynayana sahip bir oyun olmakla birlikte oyunda ki hayran kitlesi de yavaş yavaş büyümekte. Gerçekçi yarış keyfi ile birlikte Dirt 3 indirebilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

Dirt 3 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7 
İşlemci: AMD AthlonTM 64 X2 2.8GHz, Intel Pentium D 2.8Ghz
Ram: 2 GB
Ekran Kartı: AMD RadeonTM HD 2000 256MB, NVIDIA GeForce 8000 Series 256MB
Boş Alan: 15 GB

Scania Truck Driving Simulator Full indir - Tek Link

23 Mart 2014 Pazar tarihinde yazıldı.
Scania Truck Driving Simulator Full indir

Merhaba değerli okurlarımız sizlere bugün Scania Truck Driving Simulator’ ü tanıtacağız. Bir tür kamyon oyunu diyebileceğimiz bir oyun olan Scania Truck Driving Simulator’ü geniş kapsamlı bir şekilde ele alacağız. Scania’nın en yeni oyunu Scania Truck Driving Simulator’ dür.
Scania Truck Driving Simulator oyunundan bahsedecek olursak oyunun önceki sürümlerine göre her alanda birçok yenilik yapılmıştır. Bunların başında grafikler ile ilgili yapılan muazzam düzeydeki yeniliklerdir. Oyunda ki gerçekçilik bu sürümde öncekine göre fazla şekilde geliştirilmiştir. Bu seride yapılan yenilikler tam anlamıyla devrim niteliğindedir.
Oyunda kamyonumuzu sürerken aynı zamanda da para topluyoruz. Oyunda ki gerçekçilikten söz etmiştik oyunda ki bu gerçekçilik kamyonumuzu sürerken de rastlıyoruz kamyonumuzu sürerken eğer ki bir kaza yaparsak toplamış olduğumuz paradan kamyonumuzun hasarını ödüyoruz. Kamyonumuzu kullanırken hız  sınırını aşıp veya da kırmızı ışıkta geçiyorsak yine ceza yiyoruz ve bu cezayı da kendimiz ödemek zorunda kalıyoruz. Parayı nasıl kazanıyoruz diyecek olursak. Parayı bir yerden yük aldığımızda yükü ulaştıracağımız yere kaza yapmadan ulaştırırsak para kazanıyoruz.
Daha önce kimse kamyon sürmediğinden dolayı oyunun düşünceli yapımcıları oyunda test alanları yapmışlardır. Bu da oyunu daha oynamadan önce oynayanları daha kolay oyuna hazırlar. Oyunda para kazanmak o kadar da kolay değil oyunda kamyonumuzu kontrol etmek çok kolay olmayacak kamyonun yapığı manevra ile taşıdığımız yükler düşebilir ve bu da kazanacağımız paradan bizi edebilir. Oyunu biraz kavradıktan sonra neredeyse sanal alemde usta bir şoför olabiliriz.  Scania Truck Driving Simulator’ ü oynadıkça oyunun seviyesi yavaş yavaş zorlanacaktır.
Scania Truck Driving Simulator bizim oynadıkça kamyon oyunlarından her defasında daha da zevk almamızı sağlayacaktır. Türünün çoğu kişilere göre en iyisi olan Scania Truck Driving Simulator’ herkesin oynamasını tavsiye ediyoruz . Oynayacak olan herkese iyi oyunlar.

Scania Truck Driving Simulator Sistem Gereksinimleri
OS: Windows XP/Vista/7
İşlemci: Çift çekirdekli işlemci 2.4 Ghz
RAM: 2 GB sistem belleği
Video: Özel grafik kartı 256 MB bellek (GeForce 7600 GT sınıfı eşdeğer veya daha iyi)
Ses: DirectX 9 uyumlu ses kartı
HDD: boş sabit disk alanı 1.5 GB
DVD ROM sürücü
DirectX 9.0

Pes 2011 Full indir - Tek Link

22 Mart 2014 Cumartesi tarihinde yazıldı.
Pes 2011 Full indir

Merhaba değerli okurlar şimdi sizlere Pes 2011 hakkında bilgiler vereceğim.
Oyun dünyasında spor denilince akla gelen ilk başta futbol oyunlarıdır. Bu futbol oyunlarında en başında Pes serileri vardır. Pes yapımcısı Konamidir.
Oyunun kontrolleri tamamen değişmiş durumdadır daha önceki sürümlere göre. Pes 2011 de diğer sürümlere göre daha gerçekçi olmuştur. Pes 2011 de iyi olmak isterseniz oyunda taktik kurmak, kurulan taktiği uygulamak ve gol atmak Pes 2011 de oldukça zordur. Oyunda pas alış verişleri daha iyi olmuştur. Karşınızdaki oyuncu topun nereye koşacağınızı ve topun hızına göre hangi pozisyonu alacağınızı artık daha kesin bir şekilde tahmin edilmektedir.
Pes 2011 deki yeniliklerin bazıları şunlardır: sınırsız kontrol, şut ve dayanıklık göstergesi, yeni defans yapay zekası, futbolcularun fizikleri, taktik ve ayarlar oldukça pes 2011 de gelişmiştir. Pes 2011 de kamera çeşitleri arttırılmıştır ve buda oyuncuların istediği şekilde oyunu oynamasını sağlamıştır. Pes 2011 de ayrıca futbolcular çok benzemiştir daha önceki sürümlere göre adeta bire bir olmuştur bu yandan Konami’yi gerçekten tebrik etmek gerek. Takımların formaları gerçek olarak modellendirilmiştir.
Pes 2011 de grafiklere gelecek olursak yapımcılar bizim fazla söz söylememize gerek bırakmamışlarıdır çünkü oyunun grafikler bir önceki serilere göre çok güzel olmuştur. Pes 2011 oyununu arkadaşlarınızla oynarsanız daha çok zevkini alırsınız oyunda.
Pes 2011 de Ana Lig kurduğunuz zaman transferler yaparken oyuncularla pazarlığa oturuyorsunuz ve sözleşmesi biten oyuncuların sözleşmesini uzatabiliyorsunuz. Oyunda bence hiç hata yoktur. Pes 2011 oynadığınız zaman bağımlı yapabilir oynayanları. Pes 2011 in en büyük özelliğinden  biride sağ analoğu oynatarak sahadaki istediğiniz bir oyuncuya geçiş yapabiliyorsunuz ve buda en büyük özelliklerden bir tanesidir.
Hala Pes 2011 oyununu indirmediyseniz internet sitelerinden indirebilirsiniz ve oyunun tadını çıkartın. İyi oyunlar.

Pes 2011 Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Intel Pentium IV 2.66GHz
Ram: 1GB RAM
Boş Alan: 10 GB
İşletim Sistemi: Windows XP SP3, Vista SP1, 7
Ekran Kartı: DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD/ATI Radeon 9700 video card)

oyundepoindir.blogspot.com Blogger altyapısını kullanarak google ile dostluğunu pekiştirmektedir :)